Showbiz

Vëllaçkoja im, zemra ime! Emigranti i ndershëm në Suedi që bëri krenar Gentian Zenelajn

Vëllaçkoja im, zemra ime! Emigranti i ndershëm në Suedi

Moderatori Gentian Zenelaj ka publikuar si rrallëherë të vëllain, Erjonin, dhe jo pa qëllim, por sepse ka marrë një çmim nga shteti suedez, ku jeton dhe ka ngritur një biznes.

Ai drejton një biznes picerie, “De Rada Pizzeria”, në komunën Nässjö, prej të cilës ka marrë titullin “Biznesi më i mirë i 2020" dhe një çek prej 1500 euro, ndërsa vjen si një shembull i emigrantëve shqiptarë që kanë arritur t’ia dalin mbanë.

Me një foto ku shfaqet i vëllai, Gentian Zenelaj shkruan:

“Vllaçkoja im ...zemra ime. Emigrant i ndershëm në Suedi merr çmimin nga Komuna "Biznesi më i mirë i 2020" dhe një çek simbolik prej 1500 Euro ..Piceri " De Rada"”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gentian Zenelaj (@gentianzenelaj)