Showbiz

Victoria Beckham u plas në fytyrë 23 vitet e martesës, atyre që s`besuan në dashurinë e saj dhe të David

Victoria Beckham u plas në fytyrë 23 vitet e martesës, atyre

David e ka uruar Victoria me një video të vjetër, të kohës kur sapo ishin lidhur dhe jepnin një intervistë. Po ndërkohë që ai është fokusuar vetëm tek ajo, Victoria ka dashur që këtë vit, në 23 vjetorin e martesës, t`u përgjigjet skeptikëve ndaj lidhjes së tyre.

Victoria Beckham u plas në fytyrë 23 vitet e martesës, atyre

Victoria Beckham u plas në fytyrë 23 vitet e martesës, atyre

Victoria Beckham u plas në fytyrë 23 vitet e martesës, atyre

“Ata thonë që ai nuk është funny. Ata thonë se unë nuk qesh kurrë. Ata thanë se kjo jona nuk do të zgjasë. Ne festojmë sot 23 vite martuar. David, ti je gjithçka e imja. Të dua shumë!”, shkruan Victoria dhe iu përgjigj me një foto ku të dy jaë duke qeshur.

Victoria Beckham u plas në fytyrë 23 vitet e martesës, atyre

Victoria është gjykuar gjithmonë për qëndrimin serioz nëpër foto, por që nuk duket se ka lidhje me gjendjen e saj emocionale.