Showbiz

Video/ Anna Gjebrea po bën spektakël në Tik Tok

Video/ Anna Gjebrea po bën spektakël në Tik Tok

Anna i ka dhënë të gjitha provat se ka talent. Ka kënduar që e vogël, në Këngën Magjike, në koncerte shkolle, madje edhe aty ku s`ka skenë, edhe në fejesën e vëllait, Jonit. E ka trashëguar genin e artistit nga i ati dhe siç edhe Arditi ka treguar është e njohur mirë me studion, pasi qëndron me prindërit gjatë programit “E diela shqiptare”.

Megjithatë skenën e saj e ka ngritur tjetërkund, në Tik Tok, aplikacionin më rinor ku shfaq aftësitë në të kërcyer. Aty po bën spektakël. Herë vetëm e herë me të ftuar specialë, fiks siç funksionin në një show. Ka bërë të përsëritin lëvizjet e Tik Tok Arditin, Denata Toçen, ose shoqet e saj.

 

 

 


Nëse i ke humbur videot e Anna-s, ja ku i ke disa. Nëse do më shumë, ky është linku për ta ndjekur.