Showbiz

Video/ Aurora Ramazzotti kërkon falje pse gënjeu për shtatzëninë

Video/ Aurora Ramazzotti kërkon falje pse gënjeu për

Lajmi që Eros Ramazzotti dhe Michele Hunziker do bëhen gjyshër po qarkullon prej disa javësh në rrjet. Po Aurora Ramazzotti e njoftoi vetëm sot përmes një videove. E nis postimin duke kërkuar falje, si askush më parë, këtej nga ne e andej nga bota, për faktin që iu desh të gënjente disa herë për shtatzëninë.


“Thjesht nuk ishte momenti për ta pranuar”, tha Aurora që ka respektuar atë tre-mujorin e parë, të vështirë.