Showbiz

Video e një djali që s`e kishte festuar kurrë më parë ditëlindjen

Video e një djali që s`e kishte festuar kurrë më parë

Ky djalë s`e kishte festuar kurrë më parë ditëlindjen. S`e dinte ndjesinë e festës dhe marrjes së dashurisë.

Mësuesja dhe klasa e tij vendosën që t`i bëjnë një surprizë dhe më pas gjithçka është dashuria.

Forca e dashurisë ose thjesht nevoja për të.

Kjo video tregon fiks këtë.


Tiranapost.al