Showbiz

Video/ Edhe J.Lo i vesh rrobat nga dy herë

Video/ Edhe J.Lo i vesh rrobat nga dy herë

Zhurmë bëri performanca e Jennifer Lopez në “American Music Awards”. Ajo performoi për herë të parë live edhe bashkëpunimin me Maluma-n. Bëri një kërcim sensual me një veshje shumë të guximshme dhe pikërisht këtu do ndalojmë.

Nuk është hera e parë që vesh tylin e zi me një pjesë kadifeje në pjesët delikate. J.Lo nuk u lodh shumë për të gjetur një veshje tjetër, por përdori atë të klipit “Lonely” të publikuar një muaj më parë.

Video/ Edhe J.Lo i vesh rrobat nga dy herë
Foto nga klipi "Lonely" me të njëjtën veshje

Ndërkohë që mediat e huaja raportojnë se për pak kanali që transmetoi AMA-në do ta censuronte performancën e saj sensuale (mbase edhe pak më tepër seç ekrani të lejon), komentet e njerëzve në YouTube janë pozitive.