Showbiz

Video/ Gigi Hadid dhe Bradley Cooper, zyrtarisht çift. Nuk fshihen më

Video/ Gigi Hadid dhe Bradley Cooper, zyrtarisht çift. Nuk fshihen

Gigi Hadid dhe Bradley Cooper janë çifti më i ri i showbizit. Ata nuk fshihen më. Në një video të publikuar në rrjet, shfaqen të dy bashkë, duke shkruar në një lokal mëngjesi.


Pamjet janë regjistruar në New York City.

Ajo që të bën përshtypje është shkujdesja e të dyve ndaj kamerës që regjistron.

Video/ Gigi Hadid dhe Bradley Cooper, zyrtarisht çift. Nuk fshihen

Edhe në lokal janë ulur pranë një dritareje ku dukeshin përkëdheljet mes tyre.

Në fund, pasi kanë ngrënë, kanë marrë një taksi për t'u larguar.