Showbiz

Video/ Harry Styles-it i grisen pantallonat në mes të skenës

Video/ Harry Styles-it i grisen pantallonat në mes të skenës

Fansat e Harry Styles nuk do ta harrojnë koncertin e tij të fundit, sidomos ata që ishin në rresht të parë.

Teksa këndonte dhe u ul në gjunjë para fansave, Harry-t iu grisën pantallonat portokalli që mbante veshur. Qeshi, u ngrit dhe u përpoq të mbulohej.

Në momentin e incidentit ishte duke kënduar këngën “Music for a Sushi Restaurant”.


Në koncert ishin të pranishme edhe disa të famshme si Jennifer Aniston, Ellen Degeneres, Kylie Jenner etj.

Video/ Harry Styles-it i grisen pantallonat në mes të skenës

Harry kërkoi dhe falje për incidentin, sidomos atyre që ishin ulur përpara.

Gjëra që ndodhin.