Showbiz

Video/ Inteligjenca Artificiale bën Mona Lisën të këndojë rap

Video/ Inteligjenca Artificiale bën Mona Lisën të

Piktura e famshme e Leonardo da Vinçit "Mona Lisa" po bën rap.

Ajo u zgjodh nga Microsoft për të demonstruar sesi Inteligjenca Artificiale, VASA-1 mund ta bëjë një foto të këndojë.

Me një foto apo pikturë dhe zërin e dikujt tjetër, ky program arrin të nxjerrë video.


Për Mona Lisën, u përdor version qesharak i Anne Hathaway, kur këndoi “Paparazzi”.

Si ta bësh dhe ti diçka të tillë?

Microsoft ende nuk e ka publikuar për përdorim të gjerë VASA-1, pasi është në fazë eksperimentale.