Showbiz

Video/ Ja pse e duan të gjithë Shakirën! Në mes të zhgënjimit jep leksione vallëzimi

Video/ Ja pse e duan të gjithë Shakirën! Në mes të

Në përgjithësi, divorcet shoqërohen me kriza. Disa e çojnë në maksiminim volumin e radios së urrejtjes, disa e ulin fare, por disa janë aq të rrallë, si Shakira që as merren me komente, por vendosin të bëjnë atë që duan më shumë në jetë. Shakira dihet që vallëzon, ajo kërcën shumë bukur dhe ka qenë pika e saj e fortë në muzikë, që kur doli me hitin e parë “Whenever Wherever”.

Ndërsa Jennifer Lopez, tregoi pak ditë më parë kompleksin e saj, se qe penduar se kishte ndarë skenën me Shakirën në Superbowl. Kur të dyja performuan këngët e tyre, të ndërthurura, për 20 minuta.

Shakira, e tradhtuar nga bashkëshorti i më shumë se 10 viteve, na zbulon një anë pozitive të saj.


A nuk kemi nevojë për njerëz si Shakira!!!