Showbiz

Video/ Meghan dhe Harry në koncertin e Beyonce-s siç nuk i kemi parë zakonisht

Video/ Meghan dhe Harry në koncertin e Beyonce-s siç nuk i kemi

Dy të ftuar shumë specialë u shfaqën mes turmës në stadiumin SoFi në Inglewood, Los Angeles. Meghan dhe Harry dora vets ishin pjesë e koncertit në Beyonce në turneun e Rilindjes. Me vete kishin edhe mamanë e Meghan, Dorian.


Të tre bashkë jane kapur nga sytë kureshtarë dhe janë regjistruar teksa kërcenin, ashtu siç nuk i kemi parë kurrë më parë.

Të tre bashkë kanë respektuar gjithashtu kodin e veshjes që duhet të ishte gri në mënyrë që të kontribuonin në krijimin e një 'topi vezullues diskoje'.