Showbiz

Video/ Miss Buenos Aires zgjidhet një 60-vjeçare që duket sa gjysma e moshës që ka

Video/ Miss Buenos Aires zgjidhet një 60-vjeçare që duket sa

Alejandra Rodriguez ka shkatërruar stereotipet dhe ka mahnitur zemrat si Miss Universe Buenos Aires, e sapokurorëzuar. Rodriguez ka bërë histori si gruaja e parë 60-vjeçare që ka marrë kurorën, duke sjellë një ndryshim të rëndësishëm për konkurset e bukurisë. Alejandra është gazetare dhe avokate në profesion.

Video/ Miss Buenos Aires zgjidhet një 60-vjeçare që duket sa

Pas fitores së saj, Rodriguez tha: “Jam e emocionuar që po përfaqësoj këtë paradigmë të re në konkurset e bukurisë, sepse ne po përurojmë një fazë të re në të cilën gratë nuk janë vetëm të bukura fizikisht, por kanë edhe një grup tjetër vlerash. Unë jam e pari i këtij brezi që fitoj duke mishëruar hijeshinë, mençurinë dhe besimin.

Video/ Miss Buenos Aires zgjidhet një 60-vjeçare që duket sa

Video/ Miss Buenos Aires zgjidhet një 60-vjeçare që duket sa

Në të vërtetë, suksesi i Rodriguez frymëzon gratë e të gjitha moshave, duke dëshmuar se bukuria nuk njeh kufij dhe se vlera e dikujt tejkalon pamjen fizike. Prania e saj në konkursin e ardhshëm Miss Universe Argentina 2024 nënvizon më tej rëndësinë e përfshirjes dhe përfaqësimit në industrinë e bukurisë.


“Pjesëmarrja në një konkurs bukurie më ka magjepsur gjithmonë. Megjithatë, për shkak se u bëra nënë në moshë të re, nuk arrita kurrë ta bëja realitet atë ëndërr. Miss Universe, e cila promovon përfshirjen, më ofroi mundësinë për të ndjekur ëndrrën time. Zëri im i brendshëm më nxiti ta përjetoja udhëtimin në vend që thjesht të dëgjoja për të”, tha ajo për HOLA.