Showbiz

Video/ Në përvjetorin e martesës së Eva Longoria-s, festën e mbajti gjallë djali

Video/ Në përvjetorin e martesës së Eva Longoria-s,

Eva Longoria dhe Jose Baston festuan 4-vjetorin e martesës në një festë që e mbajti gjallë më së shumti djali i tyre 2 vjeç, Santiago.

Jose ftoi disa mariaçi për të kënduar dhe teksa të dy darkonin, Santiago praktikohej në flamengo.

Video nga festa e ka shpërndarë vetë Eva që nuk i ka kursyer asnjëherë copëzat e lumturisë për t`i ndarë me të tjerët.

 


Kush nuk di akoma të kërcejë kështu, le të mësojë nga Santiago.