Showbiz

Video/ 'Nëse s`merrni atë, mos më merrni as mua'. Fjalia që Linda Evangelista u thoshte shefave të pasarelës për shoqen e saj Naomi Campbell

Video/ 'Nëse s`merrni atë, mos më merrni as mua'.

Jo më kot miqësia e tyre u ka rezistuar viteve. Supermodelet e viteve '90 janë ende mike të mira dhe një dokumentar mbi sfilatat e asaj kohë dhe botës së modës ka zbuluar detaje interesante, sa të dhimbshme, aq edhe të bukura.

Video/ 'Nëse s`merrni atë, mos më merrni as mua'.

Linda Evangelista tregon se si ato ditë lavdije nuk ishin për të gjitha ashtu.

"As këto ditët e lavdishme nuk ishin perfekte, se Naomi për shembull nuk ishte e rezervuar gjithmonë", thotë Linda.

Më tej në dokumentar thuhet se vajzat me ngjyrë mund të merrnin pjesë një në një sfilatë. Pra kishte vetëm një vend për to. Zakonisht i merrnin vetëm në sfilatat e verës dhe u jepnin rrobat me ngjyra shumë të forta.


"Unë u thosha atyre nëse nuk merrni atë, mos më merrni as mua", tregon Linda Evangelista për kushtin që u vinte shefave të mëdhenj të modës, atyre që organizonin sfilatat.

Video/ 'Nëse s`merrni atë, mos më merrni as mua'.