Showbiz

Video/ Netflix publikon versionin korean të 'La Casa de Papel'

Video/ Netflix publikon versionin korean të 'La Casa de Papel'

Money Heist: Korea - Join Economic Area, ky është titulli i versionit të ri. Traileri fillon me Profesorin – portretizuar nga Yoo Ji-tae (Kur dashuria ime lulëzon) – që planifikon një grabitje. Ai qëndron përpara një muri me disa maska tradicionale koreane dhe maskën ikonike të origjinalit spanjoll të Salvador Dali. Ai shtrin dorën për të zgjedhur njërën dhe kamera lëviz përpara kështu shikuesit nuk mund të shohin se cilën zgjedh.

Video/ Netflix publikon versionin korean të 'La Casa de Papel'

Video/ Netflix publikon versionin korean të 'La Casa de Papel'

Kamera më pas kalon për të zbuluar Seon Woojin (portretizuar nga Kim Yunjin), kreu i ekipit të negociatave, i cili në një dhomë. Traileri përfundon me zbulimin e secilit anëtar të grabitjes dhe emrat e tyre të koduar.

Shikoni trailerin më poshtë.

Tiranapost.al