Showbiz

Video/ Nga 5 këshillat që Brad Pitt jep për bukurinë, 4 lidhen vetëm me stilin e jetës

Video/ Nga 5 këshillat që Brad Pitt jep për bukurinë, 4

Edhe Brad Pitt ka linjën e tij të bukurisë. Quhet Le Domaine dhe është unisex. Kremrat e tij më bazë rrushin që njihet për vetitë antioksidante, janë si për burra edhe për gra.

Për të promovuar markën e re, aktori hollivudian dha një intervistë për Vogue ku ndër të tjera u pyet për disa këshilla bukuria. Sigurisht e para nisi me Le Domaine, kurse gjithë të tjerat nuk lidhen me asgjë tjetër veç stilit të jetës.


Top 5 këshillat e mia të bukurisë janë:

Le Domaine

Lifestyle, të jesh i rrethuar nga miqtë dhe familja

Të jesh kreativ

Të hash shëndetshëm dhe të kryesh aktivitet fizik

Të jetosh pa fiksimet: kjo kështu, ajo ashtu