Showbiz

Video/ Një fans zbuloi një gabim në sesonin 3 të ‘You’! Joe a je ti ai?

Video/ Një fans zbuloi një gabim në sesonin 3 të

Prej 15 tetorit Netflix shfaqi sezonin e ri të serialit “You”. Joe dhe Love u martuan në sezonin e kaluar dhe janë transferuar në një zonë të pasur të Kalifornisë Veriore. Martesa e tyre duket në dukje normale dhe madje një pikturë perfekte e lumturisë, por sa do të zgjasë? Joe po kryen rolin e rij si baba dhe bashkëshort, por a do arrijë ta fshehë impulsivitetin e tij?

Nuk po zbulojmë asnjë detaj, për ata që ende nuk e kanë parë. Ama një gabim në film, që dikush e postoi në Tik Tok, ja ku është.


Video tregon sesi në një moment që kamera fokuson telefonin e Love teksa i shkruan Joe-së të shkojë menjëherë në shtëpi, në fakt në foto nuk është Joe.

Ja, shikoje edhe njëherë.


Jo, nuk është ai. Ndaj vajza në Tik Tok shkruan: Joe, a je ti?