Showbiz

Video/ Pyetet për Duan, Beben dhe Ava Max, Rita Ora përgjigjet duke i dhënë meritën vetes(me takt)

Video/ Pyetet për Duan, Beben dhe Ava Max, Rita Ora përgjigjet duke i

Rita në konferencën e mbajtur në Tiranë, pyetet a do të këndojë me Duan, Beben dhe Ava Max.

Dhe në përgjigje të kësaj pyetje me zgjuarsi dhe takt Rita përgjigjet: Sinqerisht këtë nuk e di, por ajo vijoi duke kujtuar 'Në 2012 kur isha e para nga Shqipëria që u futa në këtë industri dhe luftova shumë dhe vetëm për t’i dhënë zë në hartë vendit nga vija, ndërsa tani më vjen mirë që jemi bërë më shumë nga Shqipëria.Gjithsesi mund të më llogarisin, nëse bëhen bashkë'.