Showbiz

Video/ Shiloh, vajza e Jolie dhe Pitt nis karrierën, por jo në gjurmët e prindërve

Video/ Shiloh, vajza e Jolie dhe Pitt nis karrierën, por jo në

Shiloh, vajza e Angela Jolie dhe Brad Pitt ka hyrë zyrtarisht në rrugën e artit. As si mami dhe as si babi. Shiloh duket se nuk ka ndonjë lidhje deri tani me aktrimin, por ka zgjedhur kërcimin. Ajo është që qendër të një klipi ku disa të rinj performojnë Vegas, të Doja Cat.

Koreografia është realizuar nga Hamilton Evans që ka publikuar edhe videon në YouTube dhe siç mund ta merrni me mend, vëmendjen më të madhe e ka vjedhur Shiloh.