Showbiz

Video/ Sulejmani i Madhërishëm vazhdon të thyejë rekord. Mjaft të dëgjoni mamin e Jonidës

Video/ Sulejmani i Madhërishëm vazhdon të thyejë rekord.

Nëse mendon se po zgjat shumë dhe njerëzit janë mërzitur, e ke gabim. Sulejmani i Madhërishëm ka ndjekësit e tij besnikë, si mami i Jonida Maliqit, Arta që e piu shpejt e shpejt një kafe me Jonidën dhe vrap për tek filmi.

 

 


Arta: Më ka filluar filmi, kot erdhe tani.

Jonida: S`të ka marrë malli për mua?

Arta: Pse mbrëmë të takova.

Jonida: Ca filmi është?

Arta: Sulltani o gocë.

Jonida: Vazhdon, s`ka të mbaruar ai?

Arta: Po s`ka të mbaruar, shyqyr që s`ka. Ika mos më mbaj më.