Showbiz

Will Smith më dha bekimin për të fjetur me gruan e tij

Will Smith më dha bekimin për të fjetur me gruan e tij

August Alsina ka trazuar rrjetin pas intervistës së fundit që dha. Këngëtarri 27-vjeçar pranoi për herë të parë lidhjen e dashurisë me Jada Pinkett, gruan e Will Smith, por ka akoma.

Will Smith më dha bekimin për të fjetur me gruan e tij

“Kam folur me Will Smith për transformimin e marrëdhënies së tyre. Ata e kanë shndërruar në një partneritet, në diçka që të dy mund të krijojnë lidhje paralele. Dhe Will më tha bekimin e tij për të fjetur me Jadan. Unë dhashë gjithçka për këtë marrëdhënie dhe e desha shumë, shumë, shumë atë”, tha August që shtoi se nuk i pëlqejnë dramat dhe në fund ndihet mirë që e deshi dikë me shpirt.

Will Smith më dha bekimin për të fjetur me gruan e tij

Mirëpo përfaqësues të çiftit Smith i kanë hedhur poshtë fjalët e August duke i quajtur “Absolutisht të pavërteta”.

Jada, August dhe Will janë fotografuar jo pak herë bashkë. Madje në disa raste Jada ka parakaluar në tapetin e kuq ose vetëm me August, ose me të dy bashkë (Will dhe August).

*Burimi Vulture