Showbiz

Xhemi poston foto me bikini e linjat perfekte, por ja pse askush s`duhet të thotë ‘Çfarë fati’

Xhemi poston foto me bikini e linjat perfekte, por ja pse askush s`duhet të

Sezonin e verës e deklarojmë të hapur! Me një foto duke bërë banjo dielli, veshur me bikini, Xhemi Shehu ka pozuar me linjat perfekte.

Xhemi poston foto me bikini e linjat perfekte, por ja pse askush s`duhet të

Pa kile të tepërta, pa strija dhe pa celulit, fotoja e Xhemit mund të jetë e admirueshme, por asgjë nuk vjen falas. Nuk janë të pakta orët që Xhemi kalon në palestër duke postuar shpesh edhe foto e video nga aty.

Xhemi poston foto me bikini e linjat perfekte, por ja pse askush s`duhet të

Xhemi poston foto me bikini e linjat perfekte, por ja pse askush s`duhet të

Xhemi poston foto me bikini e linjat perfekte, por ja pse askush s`duhet të

Xhemi poston foto me bikini e linjat perfekte, por ja pse askush s`duhet të

Kështu që çdo vajzë që po thotë “Lum si ajo”, të lexojë edhe njëherë rreshtin më sipër.

Për të tjerat, rëndësi ka të ndihesh mirë me veten.