Showbiz

Ylli i Dirty Dancing tregon për abortin e saj: S`do kisha pasur asgjë që kam sot

Ylli i Dirty Dancing tregon për abortin e saj: S`do kisha pasur asgjë

Ylli i “Dirty Dancing” Jennifer Grey, sot 65 vjeç ka folur si rrallëherë për abortin e saj.

Ishte adoleshente kur e përfshirë në festa me alkool dhe drogë, mbeti shtatzënë.

Gjithsesi vendosi ta abortonte fëmijën për shkak se e dinte që nuk do të mundej.

Ylli i Dirty Dancing tregon për abortin e saj: S`do kisha pasur asgjë

“Ndalimi i abortit është një vendim kaq i rëndë. Do mbetet në ndërgjegjen tuaj. Nuk do ta kisha pasur jetën time. Nuk do të kisha pasur karrierën që kisha, nuk do të kisha pasur asgjë. Gjithmonë kam dashur një fëmijë. Por unë e nuk doja kur isha adoleshente”, ka thënë ajo.

Në moshën 41-vjeçare ajo u bë më pas nëna e Stelës, fryt i dashurisë me ish-bashkëshortin e saj Clark Greg.

Për historinë e saj të abortit, Jennifer ka shkruar edhe në librin e saj.