Showbiz

Zendaya, 24-vjeçarja që bëri histori në Emmy Awards!

Zendaya, 24-vjeçarja që bëri histori në Emmy Awards!

Zendaya është aktorja që sapo ka bërë 24 vjeçe dhe mban tashmë një Emmy për rolin e saj si aktore kryesore në një serial dramatik, ”Euphoria”. Ajo është aktorja më e re në moshë që merr këtë trofe. Veç kësaj është edhe aktorja e dytë me ngjyrë që fiton këtë kategori. Para saj ka fituar Viola Davis me rolin protagonist tek "How To Get Away With Murder".

Zendaya, 24-vjeçarja që bëri histori në Emmy Awards!

Reagimi i Zendaya-s në momentin e fitores dhe i nënës së saj me dy duart në fytyrë bëri xhiron e rrjetit.

Zendaya, 24-vjeçarja që bëri histori në Emmy Awards!

"E di që kjo është një kohë vërtet e çuditshme për të festuar. Por unë thjesht dua të them se ka shpresë për të rinjtë”, tha Zendaya.

Zendaya, 24-vjeçarja që bëri histori në Emmy Awards!

Edhe pas orë pas eventit që u mbajt thuajse i gjithi online shkroi një status ku rrëfeu emocionet.

Zendaya, 24-vjeçarja që bëri histori në Emmy Awards!

“Akoma në qiellin e nëntë… shumë mirënjohëse, akoma pa fjalë, për të gjithë familjarët dhe miqtë që më kanë shkruar dhe telefonuar.

Ju premtoj se do rikthehem nesër kur pasi të ketë kaluar kjo natë magjike, deri atëherë, do fle dhe do siguroj veten që kjo s`ishte një ëndërr”, shkruan artistja.

*Burimi Huffington Post