Showbiz

Shpallet fituesja e dy biletave për në Romë dhe Tiranapost premton që ka akoma

Shpallet fituesja e dy biletave për në Romë dhe Tiranapost

Tiranapost në bashkëpunim me Global Travel hapën gjatë muajve të verës garën e udhëtimit më të bukur. Disa vajza ndanë aventurat e tyre dhe ajo që mori më shumë “like” pra pëlqime në postimin e Tiranapost në Instagram është fituesja e dy biletave për në Romë. Rezultatet i gjeni në fotot e mëposhtme.

[caption id="attachment_417419" align="aligncenter" width="1020"] Udhëtim e saj e lexoni këtu[/caption]

[caption id="attachment_417420" align="aligncenter" width="886"] Udhëtim e saj e lexoni këtu[/caption]

[caption id="attachment_417421" align="aligncenter" width="831"] Udhëtim e saj e lexoni këtu[/caption]

[caption id="attachment_417422" align="aligncenter" width="1014"] Udhëtim e saj e lexoni këtu[/caption]

[caption id="attachment_417423" align="aligncenter" width="883"] Udhëtim e saj e lexoni këtu[/caption]

[caption id="attachment_417424" align="aligncenter" width="1017"] Udhëtim e saj e lexoni këtu[/caption]

Po Ajla fituesja s`do jetë e vetmja. Tiranapost premton se një garë e tillë do hapet edhe në fundvit për festat e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri. Ndaj mos hezitoni të ndani kënaqësinë e udhëtimeve tuaja me lexuesit e tanë./Tiranapost.al

http://www.tiranapost.al/si-te-fitosh-nje-udhetim-dhurate-per-ne-rome-nga-tiranapost-global-travel/