Lajme nga Bota

Shpallet lista me lagjet më të lezetshme në botë, u hedhim një sy

Shpallet lista me lagjet më të lezetshme në botë, u hedhim

Time Out ka zbuluar listën me 50 lagjet më të lezetshme të botës. Mediat britanike sigurisht nuk kursejnë kritikat kur e venë theksin se asnjë lagje anglezë nuk është futur në top dhjetëshen e parë.  Për të bërë këtë klasifikim kanë ndihmuar tregues si çmimet e produkteve nëpër biznese, ambiente për të kaluar kohën e lirë, hapësira, bukuritë natyrore, por edhe njerëzit me mikpritjen e tyre. Duhet sqaruar se kjo listë është e bazuar nga një anketë online me 27 mijë njerëz në të gjithë botën të cilët kanë zgjedhur lagjet më të preferuara dhe i shohim si më poshtë.

1. Arroios, Lisbon

Image result for Arroios, Lisbon

2. Shimokitazawa, Tokyo

Image result for Shimokitazawa, Tokyo

3. Onikan, Lagos

Image result for Onikan, Lagos

4. Wedding, Berlin

Image result for Wedding, Berlin

5.  Filipinotown, Los Angeles

Image result for Historic Filipinotown, Los Angeles

6. The Waterfront, Hobart

Image result for The Waterfront, Hobart

7. Strasbourg-Saint-Denis, Paris

Image result for 7. Strasbourg-Saint-Denis, Paris

8-Astoria, New York

9. Embajadores, Madrid

Image result for Embajadores, Madrid

10. Pilsen, Chicago. Linkun e plotë e gjeni këtu. me 50 lagjet/ Tiranapost.al. E.B

Image result for Pilsen, Chicago