Shtëpia që dua

10 ide për ta shndërruar ballkonin ose oborrin e shtëpisë në parajsë

10 ide për ta shndërruar ballkonin ose oborrin e shtëpisë

Meqë po ikën pranvera dhe po vjen vera e bashkë me të orët e gjata të pasditeve dhe mbrëmjeve në ballkon a oborr, të duhen ide të reja, për të rifreskuar të vjetrat.

10 ide për ta shndërruar ballkonin ose oborrin e shtëpisë

10 ide për ta shndërruar ballkonin ose oborrin e shtëpisë

10 ide për ta shndërruar ballkonin ose oborrin e shtëpisë

Arreduesja Melissa Penfold, në Instagramin e saj ka ndarë ide të thjeshta. Pa kosto të mëdha, me kashtë, me trungje të vjetër mund të sjellësh parajsën e natyrës në shtëpi.

10 ide për ta shndërruar ballkonin ose oborrin e shtëpisë

10 ide për ta shndërruar ballkonin ose oborrin e shtëpisë

10 ide për ta shndërruar ballkonin ose oborrin e shtëpisë

10 ide për ta shndërruar ballkonin ose oborrin e shtëpisë

10 ide për ta shndërruar ballkonin ose oborrin e shtëpisë

10 ide për ta shndërruar ballkonin ose oborrin e shtëpisë

Edhe ambientet e vogla fare mund të shfrytëzohen. Rëndësi ka të përveshësh mëngët. Dhe në fund mos harro t`u kushtosh dritave rëndësinë e nevojshme.