Shtëpia që dua

10 modele kabinash për të bërë dushin e ëndrrave

10 modele kabinash për të bërë dushin e ëndrrave

Dushi nuk është thjesht një proces higjienik. Ai është relaksues fizik dhe mendor. Shërben si moment reflektimi, qetësie dhe ndaj meriton më shumë rëndësi ambienti ku kryhet. Sigurisht, në tualet, ku tjetër, por edhe ai vend mund të arredohet.

Një nga faqet më elegante përsa i përket arredimit, sjell disa ide për të ashtuquajturën kabinë e dushit.

10 modele kabinash për të bërë dushin e ëndrrave

10 modele kabinash për të bërë dushin e ëndrrave

10 modele kabinash për të bërë dushin e ëndrrave

10 modele kabinash për të bërë dushin e ëndrrave

10 modele kabinash për të bërë dushin e ëndrrave

10 modele kabinash për të bërë dushin e ëndrrave

10 modele kabinash për të bërë dushin e ëndrrave

10 modele kabinash për të bërë dushin e ëndrrave

10 modele kabinash për të bërë dushin e ëndrrave

10 modele kabinash për të bërë dushin e ëndrrave

Ato pllakat që në Shqipëri rëndom i shikon kudo, kanë dalë nga moda.