Shtëpia që dua

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

Një pjesë e madhe e botës po izolohet. Në Shqipëri nuk ka ende një vendim, por shifrat në rritje e rritin vetvetiu mundësinë për një mbyllje të dytë. Dhe i vetmi kontakt me botën e jashtme mbetet ballkoni. Megjithatë kjo pjesë e shtëpisë nuk ka vlerë vetëm në pandemi. Ballkoni, më shumë se sa për të mbajtur rrëmujërat e shtëpisë, për të nderur rrobat e për të gatuar ndonjë skarë, duhet të jetë për t`u çlodhur. Pse jo edhe për të darkuar.

Vetëm se para se ta përdorësh për këtë qëllim, hidhi një sy disa ideve, ca të lezetshme e ca mbase të ekzagjeruara të arredimit të tij.

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

20 ide për ta bërë ballkonin më të bukur se sallonin

*Burimi Bright Side