Shtëpia që dua

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë e pushimeve

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

Ylli i futbollit, Lionel Messi po qëndron me familjen në Florida ndaj shtëpinë e Miami e jep me qira. Një muaj kushton 200 mijë dollarë.

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

Shtëpia është më shumë se 8 mijë metra katror. Ka pesë dhoma gjumi dhe 5 tualete. Shtëpia ka pamje nga deti në çdo dhomë. Nuk është nevoja për të hedhur me letër me vrimë se kush do flejë nga deti.

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

200 mijë euro për një muaj. Messi jep me qira shtëpinë

Në të ka palestër, dhomë verash e çdo facilitet tjetër.