Shtëpia që dua

7 ide për ta shndërruar dritaren në këndin e preferuar të shtëpisë

7 ide për ta shndërruar dritaren në këndin e preferuar

Zgjidh një nga dritaret e shtëpisë dhe shëndërroje në këndin tënd të preferuar. Vendos një mini krevat, një kolltuk ose thjesht një karrige të rehatshme. Mbase një tavolinë të vogël, ca ngjyra, ide që i kemi marrë nga ArchDigest.

Nëse ke pamje të mirë përtej xhamit do ishte super. Po edhe nëse pamja nuk është për të lënë mendjen, mund të shijosh atë që ndodhet brenda xhamit, ambientin e shtëpisë. Mund të ulesh aty për një filxhan çaji, për një gotë verë të ngrohtë, për të shijuar ca gështenja, për të lexuar, ose për të shëtitur virtualisht.

7 ide për ta shndërruar dritaren në këndin e preferuar

7 ide për ta shndërruar dritaren në këndin e preferuar

7 ide për ta shndërruar dritaren në këndin e preferuar

7 ide për ta shndërruar dritaren në këndin e preferuar

7 ide për ta shndërruar dritaren në këndin e preferuar

7 ide për ta shndërruar dritaren në këndin e preferuar

Mjaft të kesh këndin tënd.

*Burimi ArchDigest