Shtëpia që dua

8 gabimet që bën kur mobilon shtëpinë

8 gabimet që bën kur mobilon shtëpinë

Të blesh pajisje apo mobilje vetëm se të pëlqejnë në model apo çmim, pa matur më parë vendin a i nxë?

8 gabimet që bën kur mobilon shtëpinë

Të vendosësh vetëm një burim ndriçimi.

8 gabimet që bën kur mobilon shtëpinë

T`i blesh të gjitha mobiliet në një vend e në një kohë. Kjo do të thotë që nuk i ke eksploruar siç duhet hapësirat. Ekspertët sugjerojnë të shikosh mirë çdo cep të shtëpisë duke jetuar dhe pastaj të blesh çfarë të duhet.

8 gabimet që bën kur mobilon shtëpinë

Blerja e shumë gjërave të vogla që bëjnë një rrëmujë të madhe. Ja si në këtë foto

8 gabimet që bën kur mobilon shtëpinë

Të përdorësh krevat të lartë për fëmijën e të kesh frikë sa herë zbret prej tij.

8 gabimet që bën kur mobilon shtëpinë

Banaku i kuzhinës së gatimit duhet të jetë më i madh se pjesa e sipërme, përndryshe e ke të vështirë të punosh në të.

8 gabimet që bën kur mobilon shtëpinë

Banaku i kuzhinës më i lartë seç duhet. Mos e bëj sipas standardit të përgjithshëm, por sipas trupit tënd.

8 gabimet që bën kur mobilon shtëpinë

Zgjedhja e pllakave me shumë kanale që vështirë të pastrohen.

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Tiranapost.al