Shtëpia që dua

8 ide për të sistemuar librat brenda shtëpisë

8 ide për të sistemuar librat brenda shtëpisë

Nëse ke shumë libra dhe i ke të pasistemuar mund të marrësh ide bibliotekash. Architectural Digest që jep sugjerime të mira dhe mbase të lira.

Idetë vlejnë për ty që e ke dhomën ovale, për ty që dëshiron të rrethohesh nga librat në gjithë sallonin ose për ty që nuk ke hapësira të mëdha, por sidoqoftë librit do t`i japësh rëndësinë e duhur.

8 ide për të sistemuar librat brenda shtëpisë

8 ide për të sistemuar librat brenda shtëpisë

8 ide për të sistemuar librat brenda shtëpisë

8 ide për të sistemuar librat brenda shtëpisë

8 ide për të sistemuar librat brenda shtëpisë

8 ide për të sistemuar librat brenda shtëpisë

8 ide për të sistemuar librat brenda shtëpisë

Duke i pasur para syve do lexosh edhe më shumë dhe kështu do i bësh nder shpirtit dhe mendjes.

*Fotot marrë nga Architectural Digest