Shtëpia që dua

Blogerja shqiptare e pasur në Amerikë: Nëse doni një shtëpi të pastër bëjini vetë disa punë

Blogerja shqiptare e pasur në Amerikë: Nëse doni një

Ajo është e fiksuar pas rregullit dhe shtëpisë së pastër. Jeton në Amerikë dhe jeton në lukse. Në një vilë të madhe me tre fëmijë dhe me një biznes veshjesh që duket se po i shkon shumë mirë. Egreis Gjergjani është një personazh energjik gjë që bie në sy nga Instagrami.

Blogerja shqiptare e pasur në Amerikë: Nëse doni një

Blogerja shqiptare e pasur në Amerikë: Nëse doni një

Blogerja shqiptare e pasur në Amerikë: Nëse doni një

Në vilën ku jeton sigurisht ka punëtorë që kujdesen si për shtëpinë dhe fëmijët, por ajo thotë diçka shumë të vërtetë, që nëse do të kesh një shtëpi siç e do ti duhet të bësh edhe vetë punë. Të pastrosh, të sistemosh. Të jesh prezent në shtëpi. Ky është modeli i saj që e ka trashëguar nga gjyshja që e ka rritur në Shqipëri.

Blogerja shqiptare e pasur në Amerikë: Nëse doni një

Blogerja shqiptare e pasur në Amerikë: Nëse doni një

Blogerja shqiptare e pasur në Amerikë: Nëse doni një

Blogerja shqiptare e pasur në Amerikë: Nëse doni një

*Tiranapost.al.