Shtëpia që dua

Brenda vilës 17 mijë metra katrorë me 17 dhoma dhoma gjumi ku Kardashianët po kalojnë dimrin

Brenda vilës 17 mijë metra katrorë me 17 dhoma dhoma gjumi ku

Një natë në supervilën në Liqenin Tahoe kushton 6 mijë dollarë. Kardashianët janë shpërngulur për xhirimet e Keeping Up With The Kardashians në shtëpinë 17 mijë metra katrorë, me 17 dhoma gjumi dhe një pishinë të mbyllur e një kinema.

Brenda vilës 17 mijë metra katrorë me 17 dhoma dhoma gjumi ku

Brenda vilës 17 mijë metra katrorë me 17 dhoma dhoma gjumi ku

Brenda vilës 17 mijë metra katrorë me 17 dhoma dhoma gjumi ku

Vila është marrë me qira për sezonin e 20-të dhe të fundit të reality show-t.

Brenda vilës 17 mijë metra katrorë me 17 dhoma dhoma gjumi ku

Brenda vilës 17 mijë metra katrorë me 17 dhoma dhoma gjumi ku

Brenda vilës 17 mijë metra katrorë me 17 dhoma dhoma gjumi ku

Brenda vilës 17 mijë metra katrorë me 17 dhoma dhoma gjumi ku

Oborri ka një tryezë ping pongu, një sauna dhe shumë bar e gjelbërim.

Kurse salla e kinemasë ka kapacitet prej 25 vendesh.

Ja, bëje një shëtitje.