Shtëpia që dua

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë shtëpinë si xhungël

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Me shumë gjethe, pemë dhe ngjyrë jeshile brenda shtëpisë. Kështu e ka dekoruar shtëpinë Cara Delevingne. Vila e saj ndodhet se Hollivud Hills.

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara jeton me motrën e saj më të madhe në këtë shtëpi, me Poppy-n.

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Shtëpia dy-katëshe ka pishinë, dhomë lojërash dhe 2 bare. Architectural Digest ka bërë një shëtitje dhe ka shkrepur shumë foto.

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Cara Delevingne nxjerr në shitje për 3.75 milionë dollarë

Kush pëlqen natyrën, por ka edhe 3.75 milionë dollarë, mund ta blejë.