Shtëpia që dua

E keni kuzhinën rrëmujë? Shihni fotot dhe vëreni në vijë

E keni kuzhinën rrëmujë? Shihni fotot dhe vëreni në
Ndonjëherë kur shohim kuzhinën na duket aq rrëmujë sa përtojmë t'i futemi ta sistemojmë. Por shihni këto foto dhe merrni disa ide, e ngrihuni mos përtoni vendosini gjërat në vijë.

Përdorni një organizues, psh. një tabaka për objektet që janë gjithmonë mbi tryezë për t'i bërë hapësirat më të rregullta.

E keni kuzhinën rrëmujë? Shihni fotot dhe vëreni në

Organizoni rafte shtesë për të shfrytëzuar të gjithë hapësirën në dollapët e kuzhinës

E keni kuzhinën rrëmujë? Shihni fotot dhe vëreni në

Kavanozët e erëzave mund ti varni me disa mbajtëse plastike si në foto.

E keni kuzhinën rrëmujë? Shihni fotot dhe vëreni në

Celefonin, letrën e kuzhinës apo letrën e aluminit mund t'i sistemoni në një mbajtëse plastike që në zyrë e përdorni për dokumentet.

E keni kuzhinën rrëmujë? Shihni fotot dhe vëreni në

Vendosni mbajtëse në frigorifer për të ndarë produkte të ndryshme.

E keni kuzhinën rrëmujë? Shihni fotot dhe vëreni në

Shumicën e lugëve të kuzhinës varini si në foto.

E keni kuzhinën rrëmujë? Shihni fotot dhe vëreni në

Për çajrat gjeni një kuti ku t'i vendosni të gjitha.

E keni kuzhinën rrëmujë? Shihni fotot dhe vëreni në

Tasat plastikë ndajini më vete nga kapaku, që të krijoni më tepër hapësirë.

E keni kuzhinën rrëmujë? Shihni fotot dhe vëreni në