Shtëpia që dua

Eksperti i dizajnit të tualetit tregon 5 trendet për vitin 2021, nga stili Tech tek vaska e bakrit

Eksperti i dizajnit të tualetit tregon 5 trendet për vitin 2021, nga

Të dhënat nga Google kanë zbuluar një dyfishim të personave të cilët kërkuan ide për të ndryshuar dhomën e tualetit mes fillimit të dhjetorit dhe janarit të këtij viti. Për të gjithë ata që janë në këtë grup, George Holland, ekspert i dizajnit të tualetit në Victorian Plumbing ju tregon risitë më trendi dhe që mund të prisni të shihni më shumë këtë vit, dhe pse jo ti ndiqni dhe ju.

1-Leaning ladder radiators

Eksperti i dizajnit të tualetit tregon 5 trendet për vitin 2021, nga

Duket si paradhomë, por hapësirat e mëdha në tualet janë ide e mirë edhe për ata që postojnë shpesh video dhe foto nga Instagrami.

2-Colourful basins

Eksperti i dizajnit të tualetit tregon 5 trendet për vitin 2021, nga

Ngjyrat neutrale vazhdojnë të jenë më të preferuarat. Aksesorët e tualetit, si lavamani apo pasqyra mund të vendosen me ngjyra ndryshe nga baza, por jo të forta. Ngjyra mente në këtë rast është thjesht must.

3-Copper effect baths

Eksperti i dizajnit të tualetit tregon 5 trendet për vitin 2021, nga

E ngjashme me tualetet e Kendall Jenner dhe Harry dhe Meghan. Veshja e vaskës me materialin apo ngjyrën e bakrit i jep pamje moderne e ndërthurur me ato të viteve më parë. Por ata që vaskën e zgjedhin material bakri duhet treguar kujdes me produktet e pastrimit.

4-Industrial style showers and taps

Eksperti i dizajnit të tualetit tregon 5 trendet për vitin 2021, nga

Njihet ndryshe si stili estetik industrual. Eksperti George thotë se këtë vit do shohim më shumë tualete të dizajnuara kështu, mjaft komode.

5-Bluetooth ceiling lighting

Eksperti i dizajnit të tualetit tregon 5 trendet për vitin 2021, nga

Për ata që e duan teknologjinë dhe gjithçka moderne, ky dizajn është i duhuri. I kombinuar me ndriçimin LED do të ndikojë edhe në gjendjen e humorit, duke ofruar pak qetësi. Ka dhe pajisjen që bën të mundur dëgjimin e muzikës përmes dhomës tjetër. Megjithatë nuk është ide e mirë për ata që duan ngjyrat e forta.

*Tiranapost.al.