Shtëpia që dua

Ide për ta bërë shtëpinë tuaj të vogël të duket moderne dhe me stil

Ide për ta bërë shtëpinë tuaj të vogël

Nëse keni një shtëpi të vogël dhe dëshironi ta bëni elegante, mos mendoni se hapësira e kufizuar ju pengon ta bëni. Arreduesit e brendshëm vazhdimisht po i kthejnë shtëpitë e vogla me stil bashkëkohor dhe elegant.

Nga korridoret te dhomat e gjumit, ne kemi sugjerime për çdo dhomë, kështu që nëse jeni gati të planifikoni një rregullim modern, le të shohim se si e bëjnë profesionistët.

1. Hartoni një plan para se të filloni.

Ide për ta bërë shtëpinë tuaj të vogël

Edhe një shtëpi e vogël moderne ka nevojë për planifikim të duhur para se të fillojë ndonjë modelim.

2. Merrni parasysh përdorimin e ngjyrave të tokës.

Ide për ta bërë shtëpinë tuaj të vogël

Tonet më të çelura të tokës dhe ato neutrale kanë aftësinë për të bërë që hapësira të vogla të duken shumë më të mëdha dhe ato gjithmonë duken bashkëkohore.

3. Përdorni pasqyra për një efekt të mirë

Ide për ta bërë shtëpinë tuaj të vogël

Shtëpitë moderne nuk kanë të bëjnë vetëm me ngjyra neutrale. Nëse dëshironi t'i shtoni pak ngjyrë kryeveprës suaj moderne të një shtëpie, zgjidhni hije të ndritshme dhe të gjalla që do të tërheqin vëmendjen.

4. Mendoni për dhomën e ngrënies

Ide për ta bërë shtëpinë tuaj të vogël

Dhoma juaj e ngrënies duhet të mendohet seriozisht. Zgjidhni një set ngrënieje që nuk do tiu zërë shumë vend.

5. Spikasni me korridorin tuaj

Ide për ta bërë shtëpinë tuaj të vogël

Në një shtëpi të vogël çdo hapësirë ??vlen për të bërë një përshtypje të mirë dhe si pika e parë e kontaktit, korridori juaj duhet të jetë shembull. Ky është një vend i mirë për disa arte shtesë, pasqyra dhe patjetër disa lule!

Ide për ta bërë shtëpinë tuaj të vogël

*Artikulli i marrë nga Homify. Përkthyer dhe përshtatur për Tiranapost.al.