Shtëpia që dua

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Ellen Pompeo jeton me bashkëshortin dhe dy vajzat në një shtëpi të vitit 1930. Sigurisht që Ellen dhe i shoqi Chris Ivery kanë bërë disa përmirësime, sidomos në pjesën e brendshme të shtëpisë, duke e riarreduar.

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Vila është e pozicionuar në lagjen Los Feliz dhe i takon stilit mesdhetar. Është 16 mijë metra katrorë.

Kur Ellen dhe Chris e blenë në 2009-ën, ajo e pa si një projekt, gjithë rinovimim që do i bënte.

Shikoji fotot, si ishte dhe si është. Ose para dhe pas.

Si ishte

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Si është

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Si ishte

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Si është

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Si ishte

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Si është

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Si është

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Si ishte

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Si është

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Si ishte

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Si është

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Si janë sot

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

Interior design/ Para dhe pas në shtëpinë e aktores Ellen Pompeo

*Artikulli i Architectural Design u përshtat në shqip nga Tiranapost.al