Shtëpia që dua

Merre botën dhe vendose në murin e shtëpisë!

Merre botën dhe vendose në murin e shtëpisë!

I apasionuar pas gjeografisë? Apo i apasionuar pas udhëtimeve? Nëse bën pjesë në një nga këto grupe në shtëpinë tënde duhet të ketë patjetër një hartë. Nuk po flasim për ato nëpër sirtarë apo tavolinat e studios, por për harta në mur.

Merre botën dhe vendose në murin e shtëpisë!

Merre botën dhe vendose në murin e shtëpisë!

Merre botën dhe vendose në murin e shtëpisë!

Faqja në Instagram, Design Only ka disa ide sesi mund të vendosësh artistikisht një hartë në shtëpi.

Merre botën dhe vendose në murin e shtëpisë!

Merre botën dhe vendose në murin e shtëpisë!

Merre botën dhe vendose në murin e shtëpisë!

Merre botën dhe vendose në murin e shtëpisë!

Një pjesë prej tyre janë të punuar me dorë dhe me dru. Të tjerat me letër muri.

Merre botën dhe vendose në murin e shtëpisë!

Mund të vendosësh flamuj kudo ku shkon dhe në çdo vend që viziton.