Shtëpia që dua

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në mure varen prezervativë

Një shëtitje nëpër shtëpinë e Kylie Jenner që i mban të gjitha. Që nga luksi dhe stili modern, deri tek arredimi në ngjyrën pink i disa dhomave të caktuara. Kylie është guximtare jo vetëm në ngjyra. Këtë e vërtetojnë muret e shtëpisë që mbajnë varur prezervativë gjigant.

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

E mban mend çfarë ke qenë duke bërë në fillim të të 20-tave të tua? Po jepje provimet e mbartura? Po kërkojnë ndonjë punë, qoftë edhe vullnetare, sa për eksperiencë?

Epo Kylie Jenner ka nja tre vila dhe një prej tyre mund ta shikoni sot.

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Në shtëpinë në Hidden Hills, në Los Angeles, mbizotëron ngjyra pink. Kylie tregon se kjo është ngjyra e saj e preferuar ndaj në sallon dhe dhomën e gjumit apo në gardërobë ka zgjedhur të mbizotërojë ngjyra që preferon.

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Tek muret, karriget, qoftë edhe tek lulet mbi pasqyrën e tualetit, mbretëron pink.

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Pjesa më e lezetshme e shtëpisë së Kylie-t janë muret. U ka kushtuar rëndësi të veçantë. Në ata të dhomës së gjumit dhe dhomës së ndjenjes ka vendosur të zmadhuara fotot e figurave që e kanë frymëzuar, si Audrey Hepburn apo Brigitte Bardot. Modeste, askund nuk ka vendosur veten.

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Kurse në pjesën e barit të shtëpisë, aty ku ia lejon vetes të pijë diçka më shumë e të ngrejë volumin e muzikës, në mur ka varur pako gjigante prezervativi. Këto pako janë skulptura të realizuara nga Beau Dunn dhe vetëm një kushton 6 mijë dollarë.

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

Në shtëpinë e Kylie Jenner ku në vend të fotove në

*Artikulli i Architectural Digest u përshtat në shqip nga Tiranapost.al