Shtëpia që dua

Në shtëpinë shumëngjyrëshe të Bill dhe Hillary Clinton

Në shtëpinë shumëngjyrëshe të Bill dhe Hillary

"Ishte emocionuese", kështu e përshkruan Hillary Clinton vizitën e saj të parë në atë që tani është shtëpia e saj në Beltway, e quajtur "Whitehaven" sepse ndodhet në rrugën Whitehaven në Washington, DC.

Në shtëpinë shumëngjyrëshe të Bill dhe Hillary

Hillary e ka blerë shtëpinë kur u zgjodh anëtare Senati. U mahnit nga pemët dhe tregon sot se i ngjasoi pamja pas shtëpisë me Londrën, ose New York-un e vjetër.

Në shtëpinë shumëngjyrëshe të Bill dhe Hillary

Shtëpia është ndërtuar me tulla të kuqe neo-gjeorgjiane 5,500 metra katrorë dhe është ndërtuar në vitin 1951.

Clinton e ka çuar aparatin fotografik të Architectural Digest në pjesën pas shtëpisë e pishinës.

Në shtëpinë shumëngjyrëshe të Bill dhe Hillary

Në shtëpinë shumëngjyrëshe të Bill dhe Hillary

“Këtu kaloj pjesën më të madhe të ditës. Edhe miqtë i pres këtu për një çaj”, thotë Hillary për këtë kënd të veçantë të oborrit.

Miqtë e çifti Bill dhe Hillary që vizitojnë shtëpinë e tyre mund të lënë në fund përshtypjet në një libër që gjendet në një tryezë të lezetshme.

Në shtëpinë shumëngjyrëshe të Bill dhe Hillary

Hillary dhe vajza janë fanse të mëdha të ngjyrave dhe Hillary sidomos e të verdhës së lehtë, ndaj edhe dhoma e ndenjes dhe hyrja e shtëpisë janë lyer me këtë ngjyrë.

Për më shumë, shëtit përmes fotos.

Në shtëpinë shumëngjyrëshe të Bill dhe Hillary

Në shtëpinë shumëngjyrëshe të Bill dhe Hillary

Në shtëpinë shumëngjyrëshe të Bill dhe Hillary

Në shtëpinë shumëngjyrëshe të Bill dhe Hillary

Në shtëpinë shumëngjyrëshe të Bill dhe Hillary

Në shtëpinë shumëngjyrëshe të Bill dhe Hillary

Në shtëpinë shumëngjyrëshe të Bill dhe Hillary

*Burimi Architectural Digest