Shtëpia që dua

Për vizitë në shtëpinë që Ellen DeGeneres e ka nxjerrë në treg

Për vizitë në shtëpinë që Ellen DeGeneres e ka

Ellen DeGeneres do marrë një shumë të majme pasi të shesë rezidencën e saj në Beverly Hills. Ellen dhe partnerja e saj Portia De Rossi e kanë vlerësuar pronën e tyre 10,000 metra katrore për një shumë prej 53.5 milionë dollarë.

Për vizitë në shtëpinë që Ellen DeGeneres e ka

Në vitin 2019, ato e blenë 45 milionë dollarë nga Adam Levine i Maroon 5 .

Për vizitë në shtëpinë që Ellen DeGeneres e ka

Për vizitë në shtëpinë që Ellen DeGeneres e ka

Për vizitë në shtëpinë që Ellen DeGeneres e ka

Për vizitë në shtëpinë që Ellen DeGeneres e ka

Rezidenca ka pesë dhoma gjumi, nëntë tualete, një kuzhinë dhe një dhomë të gjallë prej 50 metrash të kompletuar me një oxhak prej guri.

Për vizitë në shtëpinë që Ellen DeGeneres e ka

Për vizitë në shtëpinë që Ellen DeGeneres e ka

Për vizitë në shtëpinë që Ellen DeGeneres e ka

Për vizitë në shtëpinë që Ellen DeGeneres e ka

Karakteristika të tjera të spikatura përfshijnë një fushë tenisi, një dhomë mediatike pra me akustikë të mirë, palestër, pishinë, kuzhinë në natyrë me një furrë për pica. Rezidenca ka edhe një shtëpi për mysafirë.