Shtëpia që dua

Serena Wlliams mund të ketë Miss Shtëpinë Vip

Serena Wlliams mund të ketë Miss Shtëpinë Vip

Serena Williams jeton në shtëpinë e ëndrrave, komode dhe plot ngjyra. Ylli i tenisit me shumë mundësi zotëron “Miss Shtëpinë Vip” nëse do kishte një konkurs të tillë. Ajo ka hapur dyert për Architectural Digest dhe disa foto janë publikuar edhe në rrjete sociale.

Serena Wlliams mund të ketë Miss Shtëpinë Vip

Serena Wlliams mund të ketë Miss Shtëpinë Vip

Serena Wlliams mund të ketë Miss Shtëpinë Vip

Serena Wlliams mund të ketë Miss Shtëpinë Vip

Serena Wlliams mund të ketë Miss Shtëpinë Vip

Serena Wlliams mund të ketë Miss Shtëpinë Vip

Serena Wlliams mund të ketë Miss Shtëpinë Vip

Serena Wlliams mund të ketë Miss Shtëpinë Vip

Shtëpia e saj ndodhet në Florida me një superpamje që të lë pa frymë. Për ta ndihmuar që ta mobilonte ashtu siç e donte kontraktoi një nga kompanitë më me emër, V Starr.

Serena jeton aty me bashkëshortin Alexis Ohanian dhe vajzën Alexis Olympian 3 vjeçe.

*Artikulli i Architectural Digest u përshtat në shqip nga Tiranapost.al