Shtëpia që dua

Si ta shndërrosh një kënd të shtëpisë në mini barin perfekt

Si ta shndërrosh një kënd të shtëpisë në mini

Sidomos në ditët pandemike është e rëndësishme ta kesh një bar të vogël në shtëpi. Mund të ulesh vetë dhe të shijosh një kafe, një çaj ose një koktej. Mund të ftosh miq dhe të pish diçka me ta. Për ta realizuar një mini bar mund të përdorësh një kënd të vogël të kuzhinës së gatimit. Të vendosësh disa karrige të larta, një raft me pije alkoolike, pak ndriçim të fshehur, letër muri dhe le të fillojë festa.

Si ta shndërrosh një kënd të shtëpisë në mini

Nëse të mungojnë idetë mund t`u hedhësh një sy disa fotove të marra tek Architectural Digest.

Si ta shndërrosh një kënd të shtëpisë në mini

Si ta shndërrosh një kënd të shtëpisë në mini

Si ta shndërrosh një kënd të shtëpisë në mini

Si ta shndërrosh një kënd të shtëpisë në mini

Si ta shndërrosh një kënd të shtëpisë në mini

Tiranapost.al