Shtëpia që dua

Si të ridekorosh shtëpinë kur ke buxhet të ulët

Si të ridekorosh shtëpinë kur ke buxhet të ulët

Merr pushimet dhe e ke vënë në plan të ridekorosh shtëpinë? Kohë do kesh plot, por mund të të pengojë buxheti i kufizuar. Nëse është ky problemi i vetëm, atëherë je ë vendin e duhur. Sugjerimet që do gjesh këtu kushtojnë pak.

Kjo piktura e parë për shembull, plot ngjyra kushton vetëm 10 dollarë.

Si të ridekorosh shtëpinë kur ke buxhet të ulët

Linku për porosi

Një dorëzë e re dere. Se detajet janë të rëndësishme.

Si të ridekorosh shtëpinë kur ke buxhet të ulët

Linku për porosi

Një raft për librat, mbase për ata të kuzhinës.

Si të ridekorosh shtëpinë kur ke buxhet të ulët

Linku për porosi

Një vazo qeramike.

Si të ridekorosh shtëpinë kur ke buxhet të ulët

Linku për porosi

Një divan në ngjyrën që e do ti.

Si të ridekorosh shtëpinë kur ke buxhet të ulët

Linku për porosi

Një ndriçues.

Si të ridekorosh shtëpinë kur ke buxhet të ulët

Linku për porosi

Një tavolinë dhe dy karrige për në ballkon a në verandë.

Si të ridekorosh shtëpinë kur ke buxhet të ulët

Linku për porosi

Këto karriget për të pirë një gotë.

Si të ridekorosh shtëpinë kur ke buxhet të ulët

Linku për porosi

*Artikulli i Buzzfeed u përshtat në shqip nga Tiranapost.al