Shtëpia që dua

Sugjerimet më të mira të IKEA-s në katalogun e 2021-shit

Sugjerimet më të mira të IKEA-s në katalogun e 2021-shit

Katalogu i IKEA-s për 2021-in del këtë muaj në internet duke e bërë dizajnin e mirë të arritshëm për të gjithë.

Në fokus të këtij katalogu do të jenë këshillat e jashtëzakonshme për zgjidhjen e problemeve dhe idetë praktike praktike për shtëpinë tuaj.

Sugjerimet më të mira të IKEA-s në katalogun e 2021-shit

Ky katalog do t’ju ndihmojë që shtëpitë tuaja të jenë tërheqëse të qëndrueshme dhe të bukura. Po ashtu do t’ju ofrojë shumë mobilje fantastike, pajisje shtëpiake dhe ndriçimi.

Sugjerimet më të mira të IKEA-s në katalogun e 2021-shit

Katalogu i këtij viti është 70 vjeç dhe i mbushur me një lloj të menduari ndryshe që është themeli i kësaj marke.

Sugjerimet më të mira të IKEA-s në katalogun e 2021-shit

Sipas tyre gjërat e vogla që mund të bëjnë një ndryshim të madh në jetën e përditshme.

Sugjerimet më të mira të IKEA-s në katalogun e 2021-shit

Çfarë e bën IKEA që t’i rezistojë kohës?

Dashamirësia e saj për përdoruesit luan rol të madh në suksesin afatgjatë të kompanisë.

Sugjerimet më të mira të IKEA-s në katalogun e 2021-shit

Estetika e hijshme skandinave e IKEA-s duket e mirë, është praktike dhe përzihet mirë me pjesë të nivelit të lartë. Suedezët janë veçanërisht të aftë në përzierjen e kësaj.

Mobiljet e IKEA-s edhe kur i hidhni duken luksoze dhe të dëshirueshme.

Katalogu i fundit ju tregon se si të improvizoni për të krijuar një ndjesi të lehtë, të ajrosur dhe të relaksuar. Si të organizojmë absolutisht gjithçka për të bërë një ndryshim. Gjithashtu edhe disa mënyra për të ruajtur gjurmët e gjërave të vogla dhe të dashura në zonën tuaj të jetesës.