Shtëpia që dua

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për vitin 2020

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Mbushja e hapësirave tuaja me atë që është e nevojshme mund të jetë e ndërlikuar.

Ndërsa gjithmonë doni që shtëpia juaj të duket elegante, qëndrimi në krye të tendencave të fundit është një barrë. Dizajner dhe arkitektë të njohur kanë folur për tendencat e shtëpive që ata kanë dizenjuar gjatë vitit 2020 dhe stilet që kanë përqafuar e ato që lënë pas.

Nga paletat e ngjyrave te mobiljet, madje edhe dizajni i peizazhit dhe më gjerë.

“Shumë modele janë pjesë dekorative, të pavarura që thjesht mund të përshtaten në çdo dhomë të shtëpisë" thotë Jenny Dina Kirschner e JDK Interiors.

"Banjat janë një vend i shkëlqyeshëm për të eksperimentuar dhe për tu argëtuar me ngjyra, materiale dhe letër-muri" thotë Bailey Austin i Bailey Austin Design.

"Raftet e hapura janë praktike. Njerëzit nuk duan të kalojnë tërë kohën e tyre për t'u futur gjëra nëpër sirtarë dhe duan t'i mbajnë kuzhinat e tyre të rregullta" thotë Bailey Austin i Bailey Austin Design.

“Klasicizmi është kthyer! Bustet dhe detajet Greke shtojnë perspektivën e përsosur bashkëkohore. Përqafoni këto elementë pa i marrë shumë seriozisht, loja është prekja perfekte përfundimtare", thotë Rayman Boozer.

"Të gjesh lule natyrale jeshile të vërteta në ambientet e brendshme ndihmon në dhënien e personalitetit dhe një shtrese tjetër në një hapësirë", thotë Linda Hayslett e Designs L.H.

Këtu do të gjeni foto të shtëpive të dizenjuara gjatë 2020-ës:

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

Trendet më të mira të dizajnit të shtëpive për

*Artikulli i marrë nga elledecor. Përkthyer dhe përshtatur për Tiranapost.al.