Shtëpia që dua

Trendi i ri i bredhit të Krishtlindjeve është ai me pendë

Trendi i ri i bredhit të Krishtlindjeve është ai me pendë

Gjethet jeshile, ose ato të bardha të mbuluara nga dëbora nuk janë më aq në modë. Këtë vit do e bëjë namin bredhi me pendë. Ai është trendi më i ri madje jo vetëm për bredhin.

Trendi i ri i bredhit të Krishtlindjeve është ai me pendë

Dizajnerët e ambienteve të brendshme e sugjerojnë edhe për të krijuar vazo të ndryshme dhe objekte artistike.

Trendi i ri i bredhit të Krishtlindjeve është ai me pendë

Trendi i ri i bredhit të Krishtlindjeve është ai me pendë

Trendi i ri i bredhit të Krishtlindjeve është ai me pendë

Trendi i ri i bredhit të Krishtlindjeve është ai me pendë

Trendi i ri i bredhit të Krishtlindjeve është ai me pendë

Në Shqipëri në fakt, pendët e patën trendin diku në vitet 2000. Po moda rikthehet.

*Artikulli i Metro u përshtat në shqip nga Tiranapost.al